Proglašena prirodna nepogoda na području Grada Đakova i Općine Strizivojna

Dana 24. srpnja 2023. godine župan Osječko-baranjske županije donio je Rješenje o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Đakova i Općine Strizivojna, prema kojoj je proglašeno stanje prirodne nepogode – olujni i orkanski vjetar praćen kišom za Grad Đakovo i to za štete nastale na sljedećoj imovini: građevine, oprema i poljoprivredna proizvodnja – prirod.

Sukladno navedenom, pozivaju se oštećenici na čijoj je imovini na području Grada Đakova nastala šteta od navedene prirodne nepogode, da navedenu štetu prijave na propisanom Obrascu PN u roku od osam (8) dana od dana donošenja Rješenja o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Đakova i Općine Strizivojna.

S tim u vezi, prijaviteljima se ukazuje na činjenicu da su na propisanom Obrascu PN dužni upisati ukupan iznos prve procjene štete koji predstavlja okvirni iznos štete, uz napomenu da će se konkretan i konačan iznos štete utvrđivati u daljnjem postupku. Prijava štete može se podnijeti na e-mail adresu e-pisarnica@djakovo.hr do 1. kolovoza 2023. godine.

Foto: OBŽ

Pogoci: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 − eight =

Vrijeme danas