Projekt Srednje strukovne škole Antuna Horvata uvršten među 20 najboljih

Krajem rujna 2021. Srednja strukovna škola Antuna Horvata prijavila se na međunarodni „Bake-Off” izazov prigodom obilježavanja 20. Europskog dana jezika.

Na natječaj je pristiglo 570 prijava no u konačnu knjigu  uvršteno je samo 20 najboljih prijava. Među 20 odabranih je projekt/torta Srednje strukovne škole koja je predstavila ne samo Školu već i Republiku Hrvatsku i hrvatski jezik, ali i hrvatsko slastičarstvo. Projekt su vodile profesorice stranih jezika Božena Miser Kovačić i Larisa Adrić, a recept je realiziran u školskoj kuhinji uz voditeljstvo nastavnica Marije Katilović, Nevenke Kokalović i Mihaele Tosenberger Andrić i učenika drugog i trećeg razreda kuharskog zanimanja, koji su  obavili praktični dio projekta.

Brošura u kojoj se nalazi školski projekt sadrži još radove iz Rusije, Austrije, Španjolske, Rumunjske, Ukrajine, Litve, Mađarske, Italije, Slovačke, Austrije, Velike Britanije, Bjelorusije, Portugala i Danske. Nakladnici su Vijeće Europe i Europski centar za moderne jezike.

Izvor: Srednja strukovna škola Antuna Horvata

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

8 − eight =