Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku u “srcu Slavonije”

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku nastavlja se u srcu Slavonije – Đakovu, od 2. do 4. kolovoza. U organizaciji Odbojkaškog kluba Đakova, a u provedbi Hrvatskog odbojkaškog saveza na dvama obnovljenim terenima uz gradske bazene Đakovo početkom kolovoza očekuje se veliki broj ekipa, rekao je za Novi radio Dragan Božić, trener Odbojkaškog Kluba Đakovo.

Kvalifikacijski dio turnira, kroz koji će 6 najboljih ekipa ući u glavni turnir, održat će se 2. kolovoza s početkom u 15h, dok će se 12 ekipa glavnog turnira boriti za titulu najbolje 3. i 4. kolovoza. Prijave za glavni turnir i wild card primaju se do 29. srpnja do 14 sati, dok će se prijave za kvalifikacijski dio turinira primati do 2. kolovoza do 14 sati. Jedna ekipa đakovačkih odbojkašica također će sudjelovati na turniru, a očekuje se i dolazak bivših igračica kluba, dodaje Božić. Osim toga, očekuju se sudionici iz drugih gradova Slavonije, Osijeka i Nove gradiške, kao i iz ostatka Hrvatske te regije.

Odbojkaški klub Đakovo poziva sve zainteresirane odbojkaše i odbojkašice da svojim sudjelovanjem upotpune ovaj veliki turnir. Uz vrhunsku atmosferu i odličnu zabavu, očekuju vas i bogate nagrade, a nagradni fond se ove godine penje do čak 30.000,00 kuna.

PRIJAVE NA TURNIR POTREBNO JE SLATI NA MAIL: pph@hos-cvf.hr

Uz vrhunsku i profesionalnu organizaciju glavni dio turnira prenosit će i Sportska televizija (SPTV) pa će tako svi oni koji su željeli sudjelovati na događaju, a to nisu u mogućnosti, moći pratiti rasplet turnira na malim ekranima.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

one × two =