Pusti prvu božićnu pjesmu u eteru Novoga!

Kraj mjeseca studenog približio se svome kraju, a samim time, bliži se početak adventa i pripreme za blagdan Božić. Mnogima je snionim za Božić upravo vesela božićna glazba koja stvara posebnu atmosferu. Kako bi obilježili početak glazbene božićne sezone u eteru Novoga, pozivamo te da upravo ti ili tebi draga osoba bude ona koja će ‘’pustiti’’ prvu Božićnu pjesmu na Novom radiju!

Obzirom na veeeeliki broj božićnih glazbenih brojeva kako domaće tako i strane glazbe odlučili smo suziti izbor te vas pozvati da odaberete hoće li pjesma izvođača “Dalmatino-Božić bijeli ili Petar Grašo- Fritula”, biti prva božićna pjesma koja će zasvirati na Novom radiju, u petak 25. studenoga.

Također, u nagradnoj igri, pored odabrane pjesme u komentaru potrebno je napisati ime i prezime osobe kojoj želite omogućiti da bude prva koja će ‘’pustiti’’ navedenu pjesmu.

Petak, 25. studenog označava početak adventa uz dobro poznatu izreku, Sveta Kata snijeg na vrata, a stiže nam i prva božićna pjesma na vrata odnosno u eter Novoga!

Telefonskim putem, izbarana osoba u nagradnoj igri javit će nam se izravno u eter i- otvoriti ovogodišnju #uvijekugodnu božićnu atmosferu na 99.5MHz.

P.S. Nagradna igra kreće danas, 22. studenog na facebook stranici Novog radija, izvlačenje je u četvrtak 24., dok će nam se pobjednik/ica javiti u eter, 25. studenog u 9 sati.

Sretno!

Hits: 3

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 + 10 =

Vrijeme danas