Festival Puta svile na Ergeli Đakovo

Osječko-baranjska županija prepoznala je značaj uključivanja u obilježavanje hrvatsko-kineske godine kulture i turizma na način organiziranja Festivala Puta Svile koji je 2018. godine uspješno organiziran u Zadru na kojem su uz Kinu sudjelovale i ostale zemlje Puta Svile. Osječko-baranjska županija suorganizator je festivala zajedno sa Udrugom Festival Puta Svile. Realizacija Festivala odvijat će se na tri destinacije od 14.-16. lipnja i to u Osijeku, Đakovu i Belom Manastiru, najavila je za naš radio Tatjana Roth pročelnica Upravnog odjela za kontinentalni turizam OB županije.

Đakovački dio festivala održat će se 15. lipnja 2019. godine u Državnoj ergeli Đakovo s početkom u 18:00 sati , dodaje Roth.

“Ovim festivalom namjera je pružiti priliku za međusobno upoznavanje, uživanje u svim sličnostima i razlikama, potpuni doživljaj, mirisom, okusom, zvukom, jer posjetitelje očekuju ukusna jela, deserti, pića, proizvodi, začini, tradicijska glazba i vještine” dodaje Roth. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

2 + six =