Radionica zračne akrobacije u Ekonomskoj školi

Udruženje za razvoj kulture i Klub Močvara iz Zagreba provode program Močvarni laboratorij koji mladima pruža aktivnosti neformalnog obrazovanja.Redovito je podržan od strane Ministarstva kulture, Ministarstva demografije, obitelji,mladih i socijalne politike, Grada Zagreba. Inicijativom ravnateljice Snježane Marić, Ekonomska škola pridružila se projektu kao partnerska odgojno- obrazovna ustanova još početkom godine kako bi potakla mlade na samoaktualizaciju i aktivizam, ali i holistički i visokokvalitetni razvoj socio-kulturne svijesti kao osnovni preduvjet budućeg uspješnog i savjesnog građanskog djelovanja. Danas će se u sportskoj dvorani škole od 11.30 do 14.00h održati radionica cirkuske zračne akrobacije. Zainteresiranost je velika, stoga smo morali ograničiti pristup korisnika, za Novi radio rekla je profesorica Brankica Radonić.

Mogućnosti je bezbroj kao i nuspojava kao što su oslobađanje svih nakupina dnevnih briga, opuštenost nakon fizičke aktivnosti, jačanje samopouzdanja stjecanjem novih vještina i dobro raspoloženje nakon dobro odrađenog treninga i uzajamnog pomaganja. I naravno, sve to uz dobru glazbu. Radionicu realizira Izvedbeni kolektiv Tricycle Trauma. Čine ga dvije magistre sociologije i filozofije Lidija Šola i Ivana Pedljo te inženjer zvuka Jasmin Dasović. Posebno nas veseli posjet Đakovu i velika zainteresiranost, rekla je Lidija Šola.

Dramska radionica, tonska radionica, radionica cirkuskih zračnih akrobacija, radionica scenske rasvjete, sito tisak – samo su neke od aktivnosti koje se planiraju do kraja školske godine.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

2 × two =