Regulacija prometa tijekom bušarske povorke

Iz Ureda gradonačelnika Grada Đakova stigla je obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja pokladne manifestacije „24. Đakovački bušari“. Tako će danas u vremenu od 14 do 17 sati za motorna vozila privremeno biti zatvorene:

Frankopanska ulica, Eugena Kvaternika do križanja sa Splitskom ulicom, dio Splitske ulice (ispred DVD-a), dio Ulice A. Cesarca,  Matije Gupca, Ulice kralja Tomislava (od Trga dr. F. Tuđmana do Frankopanske ulice).

Također, pozivaju se građani- stanari Ulice Matije Gupca i dijela Ulice kralja Tomislava (od Trga dr. F. Tuđmana do Frankopanske ulice) da za vrijeme proslaska bušarske povorke u vremenu od 12 do 17 sati uklone svoja vozila s javnih površina i parkirališta. Za vrijeme održavanja povorke od 14 do 17 sati cestovni promet će se odvijati obilazno  prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa.

Na oprez u prometu pozivaju i iz policije. Pomoćnik  načelnika za sigurnost cestovnog prometa Policijske postaje Đakovo Vitomir Lučić

S obzirom da se sutra u Selcima Đakovačkim održava Pokladno jahanje na kolniku će se naći brojni konjanici i jahači pa policija također poziva na oprez u prometovanju kroz ovo prigradsko naselje od 11 sati, kada počinje manifestacija.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five − 5 =

Vrijeme danas