Rekorder prometne nesreće s 4,47 promila alkohola

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća u kojima je u tri prometne nesreće sedam osoba lakše ozlijeđeno. U tri prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Tri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Belog Manastira, a jedna na području Belišća.

Ovog puta u prometnoj nesreći u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene kod jednog vozača alkotestiranjem je utvrđeno rekordnih 4,47 promila alkohola.


Naime, oko 16,30 sati na državnoj cesti broj 7 između B. Manastira i Branjinog Vrha dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene. Vozač osobnog automobila, 55-godišnjak iz Belog Manastira prešao je na suprotan kolnički trak gdje se izravno sudario s drugim vozilom. Alkotestiranjem mu je utvrđeno 4,47 promila alkohola te mu je u Kliničkom bolničkom centru Osijek izuzeta krv i urin radi analize.


Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Foto: Ilustarcija

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

ten + 8 =