Sastanak partnerskih škola u okviru Erasmus + projekta u Strizivojni

U vremenu od 1. do 4. svibnja 2019. g. održan je sastanak škola partnera projekta EURAC u Osnovnoj školi „Ivana Brlić Mažuranić“ Strizivojna u okviru Erasmus+ projekta. Sastanku su prisustvovali nastavnici iz Češke, Danske, Slovačke, Turske te iz osnovne škole „I.B.M.“ Strizivojna. Nositelji gotovo svih aktivnosti koje su se radile u sklopu projekta su učenici povijesne skupine i njihova nastavnica povijesti Zrinka Racić, a osim njih su sudjelovale i školska psihologinja Marija Jurić te učiteljica engleskog jezika Ivana Ćosić.

Iako je to bio završni sastanak u kojemu se analizirao dosadašnji rad, dogovorena je i nova buduća suradnja. Škole partneri su izrazili zadovoljstvo gostoprimstvom u Strizivojni i gradu Đakovu kao i dosadašnjom suradnjom i odrađenim aktivnostima u sklopu projekta. Kako je većini nastavnika to drugi susret sa Strizivojnom i Đakovom, neki su samo obnovili svoja znanja, a neki od nastavnika su prvi puta posjetili Strizivojnu i Đakovo i oduševili se brojnim ljepotama, ljudima i znamenitostima Đakovštine .

Osim posjeta Strizivojni i Đakovu, organiziran je posjet i susjednim Vinkovcima. Iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić navode da je kroz cijeli projekt ostvarena i dobra suradnja s Općinom Strizivojna. Završnoj evaluaciji projekta nazočili su svi djelatnici škole, predstavnici Vijeća roditelja, načelnik općine Josip Jakobović, ravnatelj Andro Mršić te, naravno, svi nastavnici iz partnerskih škola.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

18 − three =