Sastanak partnerskih škola u okviru Erasmus + projekta u Strizivojni

U vremenu od 1. do 4. svibnja 2019. g. održan je sastanak škola partnera projekta EURAC u Osnovnoj školi „Ivana Brlić Mažuranić“ Strizivojna u okviru Erasmus+ projekta. Sastanku su prisustvovali nastavnici iz Češke, Danske, Slovačke, Turske te iz osnovne škole „I.B.M.“ Strizivojna. Nositelji gotovo svih aktivnosti koje su se radile u sklopu projekta su učenici povijesne skupine i njihova nastavnica povijesti Zrinka Racić, a osim njih su sudjelovale i školska psihologinja Marija Jurić te učiteljica engleskog jezika Ivana Ćosić.

Iako je to bio završni sastanak u kojemu se analizirao dosadašnji rad, dogovorena je i nova buduća suradnja. Škole partneri su izrazili zadovoljstvo gostoprimstvom u Strizivojni i gradu Đakovu kao i dosadašnjom suradnjom i odrađenim aktivnostima u sklopu projekta. Kako je većini nastavnika to drugi susret sa Strizivojnom i Đakovom, neki su samo obnovili svoja znanja, a neki od nastavnika su prvi puta posjetili Strizivojnu i Đakovo i oduševili se brojnim ljepotama, ljudima i znamenitostima Đakovštine .

Osim posjeta Strizivojni i Đakovu, organiziran je posjet i susjednim Vinkovcima. Iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić navode da je kroz cijeli projekt ostvarena i dobra suradnja s Općinom Strizivojna. Završnoj evaluaciji projekta nazočili su svi djelatnici škole, predstavnici Vijeća roditelja, načelnik općine Josip Jakobović, ravnatelj Andro Mršić te, naravno, svi nastavnici iz partnerskih škola.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fifteen + 6 =