Savjetodavna služba na novoj adresi

Savjetodavna služba podružnica Osječko – baranjske županije, ispostava Đakovo preselila je na novu adresu, u novi poslovni prostor u ulici Ivana Pavla II. Br.7 u zgradi FINE na 2.katu te je danas započela s radom. Preseljenje je obilježio dolazak ravnatelja Savjetodavne službe Zdravka Tušeka i Antuna Vujića zamjenik ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Naime, Agencija je od 1. svibnja na istoj adresi i katu, što je bila želja i zahtjev poljoprivrednika Đakovštine za povratkom Agencije iz Osijeka, kako bi im bila dostupnija za ostvarivanje prava iz izravnih plaćanja, mjera ruralnog razvoja i ostalih djelatnosti Agencije.

Savjetodavna služba kao javna ustanova za poljoprivredu i gospodarenje šumama šumoposjednika , srodna služba iz istih domena djelatnosti prati poljoprivrednike kroz proizvodnju na njihovim OPG-ima, pomaže pri apliciranju na sredstva EU, kroz mjere Ruralnog razvoja.

Veliko zadovoljstvo poljoprivrednika već je primijećeno u ova dva dana koji pozdravljaju odluke o preseljenju. Od sada će na jednom mjestu jednostavnije i brže ostvariti svoje interese i potrebe.

Danas je u novim prostorijama ravnatelj održao kolegij podružnice i na taj način službeno započeo s radom Službe u novom uredu.

 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

ten + 3 =