Sedam učenika i učenice te košarkaška momčad Srednje strukovne škole u borbi za titule državnih prvaka

Ožujak 2022.  je bio vrlo uspješan za učenike i nastavnike Srednje strukovne škole Antuna Horvata koji su sudjelovali na školskim i regionalnim natjecanjima, kroz koja su se pokušavali kvalificirati na državnu završnicu. 

Na državnom natjecanju strukovnih škola Worldskills Croatia 2022. na Zagrebačkom velesajmu od 10. do 12. svibnja 2022. za titulu državnih prvaka borit će se učenici i učenice Srednje strukovne škole Antuna Horvata u disciplinama Pekarstvo, Strojarske tehnike, Frizerstvo, Agro, Cvjećarstvo, Keramičarstvo i Soboslikarstvo.

Škola će biti domaćin državnog natjecanja u disciplini Pekarstvo, što je također priznanje uspješnom radu škole, a u ožujku je škola priredila regionalna natjecanja u disciplinama Pekarstvo i Agro, na kojima je sudjelovalo petnaestak škola iz cijele Hrvatske.

Šansu za plasman na državnu smotru ima i učenička zadruga “Strossmayer” koju očekuje sudjelovanje na izlučnoj, županijskoj smotri. U tijeku su i brojna sportska natjecanja u kojima sudjeluju učenici Škole, a za sada su najveći uspjeh ostvarili košarkaši pod mentorstvom Božidara Lučića Raguža i Marija Beljana, koji su se plasirali na državno natjecanje koje će se održati u Poreču od 5.do 7. travnja 2022. 

Pogoci: 49

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

four × 4 =

Vrijeme danas