Široko Polje i dalje bez struje

Posljedice sinoćnjeg nevremena koje je pogodilo naš kraj još uvijek osjete pojedina naselja. Naime od dežurnog službenika iz HEP-a pogon Đakovo doznali smo da bez električne energije još uvijek je Široko Polje, a razlog tome je pad dva stupa dalekovoda. Nadalje, u Satnici Đakovačkoj zbog jakog vjetra drvo je pokidalo mrežu 5 štendera, iz tog razloga Starčevića i ulica Sv. Roka su bez električne energije. Dodajmo da pojedine ulice u Semeljcima, Koritni, Kešincima i Mandićevcu su bez struje zbog kvarova nastalih zbog udara groma. Od vatrogasnog zapovjednika Ivana Klemena smo doznali

Osim jakog vjetra koji je prouzročio štetu na električnim vodovima, dodajmo da je u protekla 24 sata na našem području palo oko 40 litara kiše.

Iz policijskog izvješća doznajemo da je uslijed jakog vjetra i kiše na području Osijeka, Đakova i Općine Darda, zaprimljene 24 dojave o oštećenjima parkiranih osobnih automobila uslijed pada grana s drveća i stabala te oštećenja građevinskih objekata i cestovne infrastrukture u kojima je nastala samo materijalna šteta dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

 

 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five + seven =