Soldo poziva Ripića na javno sučeljavanje

Nakon učestalih prozivki od strane v.d. direktora gradskog komunalca Univerzala Stjepana Ripića, Goran Soldo ponovo poziva Ripića na sučeljavanje pripćenjem kojega prenosimo u cijelosti.

“Ponovno pozivam Stjepana Ripića na javno sučeljavanje te da se isti prestane skrivati i Univerzalov novac građana trošiti na plaćene članke i facebook oglašavanja jer sam sudski spor protiv Univerzala pravomoćno dobio i neosuđivan sam. Stoga, krajnje je vrijeme da prestane izokretati činjenice i nakon mjeseci traženja napokon kaže javnosti i građanima koliko je stotina tisuća kuna novca građana u mandatu potrošio na angažman čak četiri odvjetnika iz Đakova, Osijeka i dva angažirana odvjetnika iz Zagreba?

Budući da se bliže izbori a time i Ripiću ističe rok trajanja, neka javno iznese koliko je tvrtku do sada koštala ta politička odmazda, izgubljeni sudski sporovi, nezakoniti otkazi, lažna prijavljivanja, sudski troškovi, ovrhe, kazne, zatezne kamate i drugo, jer je riječ o ukupnom iznosu od više od milijun kuna.

Iako je kao odgovorna osoba dužan donositi zakonite odluke pozivam ga ponovo da učinjenu štetu zbog osobnih nezakonitih odluka i propusta platiti on osobno a ne građani kao za Johna Smitha? Ukoliko to dobrovoljno ne učini svaka nova uprava mora ga regresno tužiti i namiriti učinjenu štetu društvu!

Za dva mjeseca su izbori i poznato je da su u strahu velike oči, pogotovo jedinog čovjeka u gradu koji upravlja nekim gradskim pouzećem ili ustanovom bez završenog fakulteta, a prima istu plaću kao da ga je završio, pored toliko mladih i visoko obrazovanih ljudi.

Kako su takvi poslušni politički uhljebi uglavnom ‘prezauzeti’ kada treba javno govoriti o činjenicama, pozivam ga neka on odredi termin te ishodi dozvolu od svojih gazda pa da o ovim i brojnim drugim temama napokon izađe na javno sučeljavanje.”

Ujedno, gradski vijećnik Goran Soldo čestita svim ženama njihov dan – Dan žena!

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

8 − six =