SOUND objavio novi video spot i pjesmu “Ženidba”

Nedavno je đakovački bend SOUND izbacio novu pjesmu pod nazivom “Ženidba” koji je odmah postao hit. “Ženidba” je vrlo energična pjesma za koju su za glazbu i tekst napisali Dario Doko i Marijan Guskić, a aranžirao Dario Doko. Snimljena je i miksana u studiju Daria Doke, a masterizirana u Marlin Brando studiju u Zagrebu (Marin Bando). Pjesma dočarava pravu svatovsku atmosferu uz tambure, harmoniku, violinu, a u samom tekstu se spominju i mladoženja i mlada, kumovi, djeveruše.

“Stiže nam nova sezona svatova pa smo ove godine na ideju prijatelja benda Marijana Guskića, koji je došao s jednim dijelom melodije i teksta, snimili pjesmu pod nazivom “Ženidba” koja najbolje opisuje ono što najviše i najbolje radimo – pravimo nezaboravnu feštu u vašim svatovima!” objašnjavaju članovi benda.

“Što se tiče samog spota, za to je bila zadužena provjerena ekipa: Produkcija Nova (Mario Šulina) i Roko Gurdon. Spot je sniman u svečanoj dvorani “Stross” u Đakovu i Caffe bar-u Matrix – Petrol gdje se s prijateljima i kolegama redovito okupljamo poslije svake svirke.” otkrivaju članovi benda. Bend se također nada da će se publici svidjeti njihova pjesma.

Foto: SOUND band

Pogoci: 17

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

four × 1 =

Vrijeme danas