Sportska natjecanja branitelja i veterana Domovinskog rata

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica Osječko-baranjske županije i njezini ogranci domaćini su 24. Državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH 2019. u Osijeku koje se održava danas. Ta vrsta sportskog natjecanja postoji u kontinuitetu još od 1996. godine i održala se sve do sada.

Sudjeluje više od 1000 branitelja iz cijele Hrvatske, 20 županija plus Grad Zagreb. Svaka županija dolazi s 50 natjecatelja. Natjecatelji će se okušati na sportskim borilištima u Osijeku i Josipovcu u osam sportskih disciplina: boćanju, elektronskom pikadu, kuglanju, šahu, malom nogometu, streljaštvu, potezanju konopa i stolnom tenisu.

Natjecanja u sportskim disciplinama održavaju se od 11 do 17 sati. Borilišta su na streljani Pampas Osijek i igralištu NK-a Radnik Josipovac, Bočalište sv. Luke.
Od 18 sati do 18.30 završetak je sportskog natjecanja i odlazak natjecatelja autobusima u dvoranu Jug, gdje će u 19 sati biti proglašeni pobjednici 24. DŠNDVDR RH “Osijek 2019.”

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

6 − two =