Strogo ograničavanje zadržavanja na ulicama

Nacionalni Stožer civilne zaštite donio je Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima koja stupa na snagu odmah. S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke. Ova Odluka odnosi se na ulice, trgove, rive, parkove i sve ostale javne površine na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba.

Stoga i  Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije još jednom poziva građane da se pridržavaju odluka i mjera koje izdaje nacionalni, a provode županijski, gradski i općinski stožeri.

Sve informacije građani mogu dobiti na Internet stranici www.koronavirus.hr i stranici Županije www.obz.hr te na brojeve telefona svojih lokalnih odnosno gradskih i općinskih stožera.

Ponašajmo se odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge i kako bi ovu sve težu situaciju s koronavirusom na području Hrvatske što prije i što sigurnije te sa što manje žrtava, priveli kraju.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five + 8 =