Sve je spremno za dvodnevni WineOS – sajam vina, delicija i ugodnog življenja

WineOS će ovoga vikenda doživjeti svoje osmo izdanje. Novi sajam vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 13. i 14. siječnja u dvorani Gradski vrt. Posjetitelje će dočekati 97 izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka.

Budući da će na nekim izlagačkim mjestima biti više proizvođača, ukupan broj premašit će 110 izlagača. Osim izlagača s istoka Hrvatske, dolaze gosti iz ostalih vinskih regija Hrvatske te gosti iz BiH, Mađarske i Srbije.

Kao i prethodnih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina. Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, a ukupno jedanaest radionica održat će se 12., 13. i 14. siječnja.

U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show u sklopu kojega će vrhunski lokalni kuhari pripremati primamljive zalogaje te ih sljubljivati s lokalnim vinima. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Vinoteci Vinita te na ulazu u dvoranu Gradski vrt tijekom trajanja sajma. Ulaznica za jedan dan stoji 20 €.

Foto: WineOS

Pogoci: 23

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + 12 =

Vrijeme danas