Tijekom vikenda utvrđeno 235 prometnih prekršaja

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 39 vozača osobnog automobila i 3 vozača bicikla koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi.
Osim alkohola evidentirano je još 211 prekršaja od kojih je najviše, njih 95, bilo prekršaja prekoračenja brzine kretanja.
Najveća koncentracija alkohola utvrđena je jučer oko 20,45 sati u Donjem Miholjcu, kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Evidentirana mu je koncentracija od 2,81 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjene prekršaje predviđena mu je novčana kazna u iznosu do 40.000,00 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.
 
Tijekom pojačanih mjera zaustavljen 21 alkoholizirani vozač
Tijekom pojačanih mjera, sa subote na nedjelju, u vremenu od 23 sata do 5 sati,  na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici su evidentirali 19 vozača osobnih automobila i 2 vozača bicikla koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi.
 
Vozačica uzrokovala prometnu nesreću s 1,52 promila Jučer oko 3 sata u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozačica osobnog automobila, 40-godišnjakinja upravljala je vozilom prije stjecanja prava te se nepropisno uključivala u promet s parkirališta i udarila u metalnu konstrukciju. Evidentirana joj je koncentracija od 1,52 promila alkohola u krvi. Vozačica je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. 
Za počinjene prekršaje predviđena joj je novčana kazna u iznosu od 41.500,00 kuna i mjera zabrane polaganje vozačkog ispita upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije .

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

20 + four =