Tikveš: Na 6. Baranjskom Ferivi polumaratonu, 11 medalja za članove atletskog kluba “sla-Ante Perić Đakovo”

U subotu 18. 09. u Kopačkom ritu kod dvorca Tikveš održan je 6. Baranjski Ferivi polumaraton, utrka na 5 km i dječje utrke na 200, 300, 600, i 900 m. Na tom masovnom i jakom natjecanju uspješno je nastupilo u svim utrkama i 19 članova Atletskog kluba “sla- Ante Perić” Đakovo koji su osvojili 11 medalja.
Ela Đelatović kao mlađi kadet bila je prva na 900 metara dok je na ruti od 5 km zauzela odlično 2 mjesto. Sara Zrinušić kao stariji kadet također je bila prva na 900 m dok treće mjesto osvojila na 5 kilometara. Od muških natjecatelja najbolji rezultat ostvario je na 900 metara Ivan Bilać koji je osvojio 1. mjesto dok je na 5 kilometara istrčao 6. mjesto. Dubravko Aladić zauzeo je 18. mjesto na 21. kilometar.
Pored ovih izvrsnih rezultata još su nastupili Oskar Schleis, Lana Đelatović, Ana Labak, Melani Mitar, Mia Rajčić i Iva Čajkovac. Dok su u kategoriji najmlađih, ciciban i limač nastupili Ema Rajčić, Andrej Lokmić, Luka Lovrić, Elena Matić, Keira Tomesić, Petra Lovrić i Luna Matić. Trener je Zvonko Karoli.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

6 + 10 =