Tjedan psihologije: Zanimljiva predavanja, radionice, tribine,…

Danas je počeo Tjedan psihologije, a đakovačke psihologinje Josipa Hardi, Marija Jurić i Ivana Sadaić u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom pripremile su za sve zainteresirane zanimljiva predavanja, radionice, tribine… Dio programa održat će se uživo, ali i preko platforme Zoom gdje će gošće biti tri vrsne i poznate psihologinje.

O tome zašto se već 15-tu godinu održava Tjedan psihologije za naš je radio rekla psihologinja Marija Jurić.

Tjedan psihologije online predavanjem na temu „Možemo li se trajno zaljubiti u sebe i život?“ danas u 18 sati otvorit će Tanja Pureta, prof., specijalist organizacijske i industrijske psihologije. U četvrtak 17. veljače u 18 h doktorica Bruna Profaca donosi zanimljivo predavanje „Odrastanje djece danas i roditeljstvo“, dok će profesorica Nada Anić 18. veljače u 18 h obraditi temu u kojoj će biti riječi o ljubavi, partnerstvu i problemima. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Održat će se i tri predavanja u živo, istaknula je Jurić.

Sva predavanja su besplatna i bit će organizirana preko platforme Zoom te u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo s početkom u 18 sati, osim monodrame koja je u 19 i 30 sati.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

10 − one =