Treće gostovanje Belomanastirskog ansambla harmonika u Đakovu

Treću godinu zaredom, Belomanastirski ansambl harmonika gostuje u našem gradu. Nakon dva valentinovska koncerta, ovog će puta Đakovčane počastiti koncertom povodom Dana žena, koji će se održati 6. ožujka. Zahvaljujući maestri Marijani Matijević, voditeljici Zbora Osnovne glazbene škole pri OŠ IGK, uspostavljena je suradnja između ova dva zbora.

Ovo je još jedan u nizu događaja koji je organiziran povodom obilježavanja 20. obljetnice Osnovne glazbene škole u Đakovu. Cilj je obogatiti kulturnu ponudu u gradu, rekla je Matijević.

Belomanastirski ansambl harmonika aktivan je već više od 10 godina, a čine ga Gabriela Feher, Kornelija Pacanović Zvečevac, Lidija Šumiga, Vladimir Kedmenec, Samir Jurčec, Davorin Bubalović, Sofija Radojčić i Aleksandra Gado. Na ovom će im se koncertu pridružiti i gosti: Zorislav Krušić (bubnjevi), Andrea Feher (klavijature) i Marijana Matijević (sopran).

Svake godine publika je sve brojnija pa će se tako ove godine koncert održati u Dvorani biskupa Antuna Mandića na KBF-u. Uz njih će nastupiti i Zbor Osnovne glazbene škole pri OŠ I. G. Kovačić Đakovo koji vodi maestra Marijana Matijević. Koncert počinje u 18 i 30.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × 5 =

Vrijeme danas