Truerainmaker – Edukacija prilagođena novoj ekonomiji

U današnje vrijeme kada je sve veća potražnja za kvalitetnim programima i tečajevima koji uče tehnike prodaje i marketinga, ističe se jedan poseban Program. Riječ je o velikom edukativnom online projektu pod nazivom Truerainmaker Certification Program, kojeg vode tri eksperta na polju prodaje, marketinga i poslovnog savjetovanja, Predrag Masleša, Danijel Kruljac i Dražen Kovačević (Liza).

Program djeluje u sklopu istoimene tvrtke za poslovno savjetovanje, registrirane u Slavonskom Brodu, a poseban je po tome što prvi puta na našim prostorima uči tehnike prodaje zasnovane na psihologiji i ljudskom ponašanju

Jedan od Truerainmaker trenera je i Danijel Kruljac, rodom iz Đakova, koji se zadnjih 10 godina uspješno bavi profesionalno prodajom putem interneta. On ističe kako su sva trojica u Programu u potpunosti iznijeli svoje iskustvo i znanje stečeno godinama.

Prve reakcije i iskustva polaznika su oduševljenje, a evo što o samom programu kaže Predrag koji ima iza sebe uspješnu dugogodišnju karijeru kao samostalni poduzetnik i vlasnik je nekoliko uspješnih tvrtki. 

Truerainmaker uvjeravanje je vještina, koja ne samo da vam omogućuje da naučite kvalitetno prodavati i zaključivati prodaju, te samim time i više zaradite, nego i kako da utičete na druge ljude po vlastitoj želji (naravno etički), kako da dobijete posao u kojem uživate, pa čak i kako da privučete partnera/icu kakvu želite. 

Značajan dio Truerainmaker trojke je i Dražen Kovačević, jedan od najcjenjenijih YouTubera,  poznatiji i pod svojim nadimkom Liza Eight. Njegova stručnost uvjeravanja kroz proces videa i cjelokupne digitalizacije dovela ga je i do suradnje sa Jordanom Belfortom (Wolf Of Wall Street) i Brad Lea-om. 

U svakom slučaju, Truerainmaker program pravo je osvježenje u moru jednoličnih online edukacija na temu prodaje i zasigurno nudi jednu drugačiju perspektivu koja, što je najbitnije, donosi konkretne rezultate za polaznike.

Sva trojica su inače certificirani lideri u kompaniji InFace Invest Group gdje su također u kratkom roku ostvarili značajne rezultate primjenjujući iste ove tehnike. Trenutno su u tijeku prijave, a više informacija moguće je dobiti na OVOM linku:

https://truerainmaker.com/

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × two =