Turnir Slovaka

U Jurjevcu Punitovačkom na igralištu „Bara“, ovaj je vikend, u subotu i nedjelju 6. i 7. kolovoza održan je 13. po redu tradicionalni nogometni turnir „4 slovačka sela”, NK „Željezničar“, Markovac Našički, član 2. ŽNL NS Našice, NK „Vihor“ Jelisavac, član 2. ŽNL NS Našice, NK „Omladinac“ Josipovac Punitovački, član 1 ŽNL OBŽ i „NK „Zrinski“ Jurjevac Punitovački, član 2. NL. U subotu su odigrana dva susreta – u prvom su Markovčani nakon neriješenog rezultata 1 : 1 sa Jurjevčanima i jedanaesteraca 3 : 1 za Jurjevčane izgubili rezultatom 2 : 4, dok je u drugom momčad josipovačka momčad nadigrala Jelisavčane sa 2: 1.

Turnir se nastavio u nedjelju s utakmicom za treće mjesto u kojoj su se susrele momčadi Jelisavca i Markovca Našičkog. Dvoboj je završio pobjedom Jelisavca sa 4 : 2. Finalni susret započeo je u 18 sati kada su na teren istrčali jurjevački NK „Zrinski” te josipovački NK „Omladinac”, a u ovoj utakmici ekipa iz Jurjevca nadvisila je momčad iz Josipovca rezultatom 4:0. Sudili su Tomislav Rupčić iz Đakova, Hrvoje Pavličić iz Đakova i Ivan Ivanović iz Jurjevca Punitovačkog

Nakon turnira tradicionalno su proglašeni najbolji sudionici turnira – najbolji strijelac bio je Bruno Jantula iz „Vihora“, najboljim igračem proglašen je Luka Matković iz „Zrinskog“, dok je najboljim vratarom proglašen Mateo Brandis iz „Omladinca“. Nagrade, statue i pehare sudionicima za osvojena mjesta te prelazni pehar pobjedniku, uručio je i čestitao na ostvarenom uspjehu, predsjednik Saveza Slovaka u RH Mirko Vavra.

Za sve gledatelje, na turniru su u ponudi bile pečene kobasice, kuhani kukuruz, langošicei točeno pivo. Po završetku turnira uslijedila je večera za sudionike i navijače.

Info: Mirko Knežević

Pogoci: 11

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

eleven + 3 =

Vrijeme danas