Tvrtka Hemco dnevno proizvede i do 10.000 zaštitnih maski

FOTO: HEMCO

Kako smo već pisali, zaštitne maske i dalje su najtraženija roba, u ljekarnama ih gotovo više i nema. A odnedavno su se na proizvodnju zaštitnih maski odlučile i đakovačke tvrtke. Jedna od njih je i tvrtka Hemco, koja se bavi proizvodnjom zaštitne odjeće i opreme već više od 25 godina. Proizvode vrhunsku radnu odjeću i opremu prilagođenu profesionalcima za sve situacije i vremenske uvjete. A kao što smo spomenuli, odnedavno proizvode i zaštitne maske. Razgovarali smo s djelatnikom, Mislavom Mihaljem, koji nam je rekao kako i zašto su se odlučili na ovaj hvalevrijedan potez.

Riječ je o višekratnim perivim maskama, rekao je Mihalj.

Na svojoj Internet stranici hemco.hr dali su i kratke upute svim zainteresiranima o tome kako izraditi vlastitu višekratnu masku.

Dnevno proizvedu i do 10 000 maski, šalju ih diljem Hrvatske, od Duborvnika do Iloka, u pekare, bolnice, Ministarstva, donirali su i oko 5000 maski Domovima zdravlja i Domovima za starije i nemoćne, Caritasu…U ovome smo svi zajedno, rekao je Mihalj te dodao kako je zaista ponosan na svoje djelatnike.

Kako samo možete izraditi tekstilnu masku za lice:

https://www.hemco.hr/hr/blog/214-kako-sami-mozete-izraditi-tekstilnu-masku-za-lice?fbclid=IwAR1itjgZKOZXdKKyRtubSlBDCNKyiRtbigOEYwbUEr1EviBq2XYyErL0XWY

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × 4 =

Vrijeme danas