U Đakovu otvoren novi trgovački centar Agronom

Danas je u Đakovu svečano otvoren novi trgovački centar Agronom na adresi Nikole Tesle 135. Riječ je o tvrtki koja se, kontinuiranim ulaganjem i razvojem, svrstala među vodeće tvrtke na području trgovine poljoprivrednim proizvodima, poljoprivrednom mehanizacijom te repromaterijalom za poljoprivredu.

Spektar njihove djelatnosti zaista je širok, od ugovaranja poljoprivredne proizvodnje s raznim kooperantima diljem Republike Hrvatske, preko ratarske i stočarske proizvodnje, do maloprodaje i veleprodaje poljoprivrednih strojeva i mehanizacije, stočne hrane te raznih artikala u njihovim poljoprivrednim ljekarnama i agro centrima.

Centar se prostire na više od 2000 m2 unutarnjeg i vanjskog prostora. Objedinjeno je preko 10.000 artiakala, a uz kvalitetne i stručne ljude, pored maloprodaje, moguće je i ugovoriti poljoprivrednu proizvodnju za poljoprivrednike i OPG-ove.

Dobrodošlicu svima, ispred agro centra Agronom, uputio je voditelj maloprodaje Dražen Žiška te pozvao sve da posjete novootvoreni agro centar.

Agronom planira otvoriti još 20-ak novih prodajnih centara, od toga pet u ovoj godini. Trgovački centar u Đakovu je prvi u nizu, a potom će se otvoriti u Našicama, Požegi, Pleternici te Vrbanji, rekao je Darko Aračić, predsjednik uprave.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × three =