U nesreći u Širokom polju tri osobe ozlijeđene

Jučer, 14. studenog oko 17 sati u Širokom Polju dogodila se prometna nesreća. U prometnoj nesreći sudjelovalo je ukupno četiri vozila i to: traktor s prikolicom i tri osobna automobila.

Do prometne nesreće došlo je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila s kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin koji je udario u neosvijetljenu prikolicu traktora s kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin. Neposredno nakon toga došlo je do naleta još dva osobna automobila s kojima su upravljali 27-godišnja hrvatska državljanka i 60-godišnji hrvatski državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda prevezene su u Klinički bolnički centar Osijek, gdje im je pružena liječnička pomoć i konstatirane su im lake tjelesne ozljede.  

Za sav promet bila je zatvorena državna cesta broj 7 od 18,10 do 22,35 sati zbog obavljanja očevida prometne nesreće. Promet se odvijao obilaznim pravcima.

Zbog počinjenih prekršaja u cestovnom prometu policija podnosi prekršajne prijave protiv 43-godišnjaka, 42-godišnjaka, 27-godišnjakinje i 60-godišnjaka.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fourteen + thirteen =