U okviru Ljetnog kina održat će se filmska radionica

Od 29. srpnja do 1. kolovoza, u sklopu Ljetnog kina Đakovo, održat će se besplatna filmska radionica namijenjena djeci i mladima, pod nazivom „Oslobođeni film: filmske pustolovine za djecu i mlade“. Na toj intenzivnoj, četverodnevnoj radionici nekoliko će autora realizirati svoj prvi film. Ona je namijenjena prije svega djeci i mladima od 12 do 23 godine starosti, ali su na radionicu dobrodošli i ostali kreativci koji su željni izraziti se kamerom, bez obzira na godine.

Radionica započinje razradom ideja i filmskih priča koje će se uobličiti u scenarij, nastavlja se produkcijskom pripremom, snimanjem i montažom snimljenih filmova, a završava prigodnom podjelom diploma te javnom projekcijom snimljenih radova u završnoj večeri Ljetnog kina, 1. kolovoza, na ljetnoj pozornici Strossmayerovog parka u Đakovu.

Prijave su u tijeku, više o njima na stranicama Centra za kulturu, a broj mjesta ograničen je na 12 polaznika. Prethodno filmsko iskustvo nije važno. Voditelji radionice su filmski autori Paula Skelin i Toma Zidić, a radionica nastaje u organizaciji Centra za kulturu Đakovo.

Pogoci: 6

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

two × 3 =

Vrijeme danas