U Strizivojni ilegalno posjekao stabla, a vozač iz Gašinaca “napirio” 2.31 promila

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak iz Strizivojne počinio kazneno djelo „Krađa“. U vremenu sa 4. na 5. listopada na području Strizivojne, u šumskom predjelu, 19-godišnjak je posjekao 11 stabala jasena, potom ih izrezao i izvezao iz šume. Pravna osoba oštećena je za 1.500,00 kuna. Protiv počinitelja nadležnom Državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Također, najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 11,35 sati u Satnici Đakovačkoj, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 60-godišnjak iz Gašinaca. Vozaču je evidentirana prisutnost od 2,31 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

Danas, 19. listopada u vremenu od 12,00 do 18,00 sati, na području PP Đakovo provest će se pojačane mjere s ciljem utvrđivanja prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, najavili su iz Policije.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

one × 1 =

Vrijeme danas