Učenici i profesori Ekonomske škole danas u kravatama

U Ekonomskoj školi Braća Radić Đakovo, treću godinu zaredom, obilježava se Dan kravate. Kravata je hrvatski simbol koji je svjetski poznat i prepoznatljiv. Kao i prethodnih godina, učenici, profesori i nenastavno osoblje Ekonomske škole Braća Radić, nošenjem kravate nastoje popularizirati izvorni hrvatski proizvod, ali istovremeno pokazati međusobnu složnost i dobro se zabaviti.

Osim nošenja kravate, ove smo godine dodali još neke detalje našem projektu. Tako su Filip Konjušak i Marino Slaninka Šimić, učenici 2.Pt razreda, izradili drvenu kravatu na postolju, a učenici 1.Pt, 2.Pt, i 1.E1 razreda izradili su kravate kojima su ukrasili školu, slijedeći detaljne upute profesorica Gizele Sabolski i Brankice Radonić.

Osim toga, u školi su motivima kravate ukrašeni i panoi. Učenici 2.E2 i 3.E2 izradili su kravate od različitih materijala, a sve pod kreativnim vodstvom profesorice Anđelke Šprem.

Učenici koji su stavili kravatu, danas su oslobođeni odgovaranja, a koliko im je to važno, svjedoči velik odaziv onih koji su danas odlučili upotpuniti svoj izgled najpoznatijim hrvatskim modnim detaljem.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

19 + 18 =