Učestali požari i krađe

Učestale su krađe i požari posljednjih dana. Nepoznati je počinitelj, između 14. i 17. rujna, na desnoj strani obale rijeke Drave kod Valpova ukrao metalni čamac. Krađom je 75-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U Đakovu je, naime, nepoznati počinitelj između 15. travnja i 10. rujna iz otključane kuće 67-godišnjakinje u Splitskoj ulici ukrao nakit vrijednosti više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljima.

U subotu, 16. rujna, oko 16,30 sati, uslijed tehničkog kvara, prilikom obavljanja radova u polju između Gorjana i Krndije, došlo je do požara na kombajnu. Kombajn je u potpunosti izgorio, a materijalna šteta nastala 51-godišnjem vlasniku iznosi oko milijun kuna.

Podsjetimo se da je požar izbio i 17. rujna oko 12,40 sati u pomoćnoj prostoriji dvorišta obiteljske kuće u Novim Perkovcima. Očevidom je utvrđeno da je izgorjela uskladištena slama i sijeno, dvije poluprikolice, presa za baliranje slame, sijačica za sijanje žitarica, traktor i drvarnica s krovištem. Materijalna šteta nastala 51-godišnjem vlasniku iznosi više od stotinu tisuća kuna. Policija za oba slučaja podnosi izvješća nadležnom državnom odvjetništvu.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 + 8 =

Vrijeme danas