„Učiniti nevidljivo vidljivim“

U povodu Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2019. godine, Volonterski centar Osijek objavio je natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada.

Centar poziva udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u kategorijama; nagrada za volonterski angažman pojedinca, nagrada za primjere dobre prakse uključivanja volontera ,nagrada za doprinos volontiranja u obrazovanju i nagrada za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva.

Tekst natječaja koji uključuje kriterije i nominacijski obrasci mogu se pronaći na web stranici Volonterskog centra Osijek. Prijaviti se mogu sve osnovne, srednje škole, više i visokoškolske obrazovne ustanove iz Slavonije i Baranje koje provode programe volontiranja u obrazovnim ustanovama ili programe odgoja za volontiranje ili imaju volonterske klubove učenika/studenata ili primaju u svoju obrazovnu ustanovu volontere iz zajednice. Natječaj je otvoren do 3. studenoga 2019. godine.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × 2 =