Učiteljica Zrinka Racić iz OŠ „Ivana Brlić Mažuranić“ Strizivojna sudjelovala u mobilnosti u Estoniji u organizaciji Erasmus+ agencije

Učiteljica povijesti Zrinka Racić iz OŠ „Ivana Brlić Mažuranić“ Strizivojna sudjelovala je u mobilnosti u Tallinnu u Estoniji od 13. do 16. rujna 2022. godine u organizaciji estonske nacionalne Erasmus+ agencije. Sudjelovala je na seminaru pod nazivom “Enhancing Digital Competences in Education and Training”.

Cilj ovog seminara je bio omogućiti sudionicima pronalazak partnera sa sličnim interesima i razvoj ideja za nova suradnička partnerstva na temu digitalne transformacije. Seminar je učiteljici Racić pružio priliku za razmjenu iskustava i otkrivanje novih pristupa u području digitalne transformacije s posebnim naglaskom na stvaranje suradnje između različitih sektora i organizacija.

Jedan od glavnih ciljeva seminara je pronalazak partnera i realizacija novih KA2 projekata za program Erasmus+ za 2023. godine. Učiteljica Racić na seminar je došla s već okvirnom projektnom idejom za moguća partnerstva te su se te projektne ideje svidjele nastavnicima koji rade u osnovnim školama u Nizozemskoj, Češkoj Republici, Estoniji i Finskoj te je dogovorena buduća suradnja kroz KA1 i KA2 projekte.

Sama mobilnost sufinancirana je sredstvima Europske unije kroz Aktivnost osposobljavanja i suradnje u okviru programa Erasmus+ koji provodi Agencija za mobilnost i programe EU.

Hits: 15

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

three × two =

Vrijeme danas