Uhićena trojica vozača koji su vozili bez položenog vozačkog ispita!

Od 25. do 27. siječnja na području PU osječko – baranjske evdentirano je 17 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Osim prekršaja u vezi alkohola evidentirano je još 235 prekršaja, od čega 104 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 29 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 22 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 8 prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 69 ostalih prekršaja.

Najviše alkohola imao je vozač na Sjenjaku u Osijeku koj je osim što mu je izmjereno 1,93 promila alkohola,vozio prije stjecanja pava. I nije jedini kada je u pitanju taj prekršaj

Na Zrinjevcu u Osijeku policija je zaustavila osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 40-godišnjak . Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

U nedjelju, 27. siječnja, u 6 sati na državnoj cesti broj 213 dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 28-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, imao alkohola u krvi od 1,37 grama po kilogramu.

Istoga dana u Ulici kralja Petra Svačića u Osijeku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

six − 5 =