Uskoro treća knjiga Đakovčanina Krunoslava Raca

Đakovčanin Krunoslav Rac od mladih dana se bavi fotografijom. Sudjelovao je u izdavanju brošure “Održivi razvoj kroz održivi turizam: Baranja i Kopački rit” ekološke udruge “Zeleni Osijek” iz Osijeka. Stalni je suradnik časopisa “Eko revija” Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te časopisa Meridijani. Stalni je suradnik časopisa “National Geographic Hrvatska” u kojemu je do sada objavio reportaže o selu Kuterevu kao prvom selu u svijetu koje ima utočište za medvjeđu siročad, zmijama poskocima, splavarenju na rijeci Tari , Zavižanu, selu Kosinju, smeđim medvjedima u Hrvatskoj te o sjevernom Velebitu. 2010. godine izdana je njegova prva knjiga “Velebit: Iskustvo planine” u kojoj su predstavljene fotografije sjevernog Velebita i putopisna iskustva doživljena na sjevernom Velebitu.

RAC1_0111

Druga knjiga imenom „Zemlja vuka i vjetra“ na 316 stranica fotografijom i tekstom opisuje Ličko-senjsku županiju, dodaje Rac.

Uskoro će biti objavljena i treća putopisna knjiga.

RAC3_0111

Rac priređuje predavanje za Đakovčane o Velebitu koje će biti održano na proljeće na gostovanju Planinarskom društvu Đakovo koje će obilježiti 40 godina postojanja.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

11 − one =