Uspjeh đakovačkih osnovnoškolaca na Županijskon Lidranu

Jučer je u OŠ Tina Ujevića u Osijeku održana Županijska smotra LIDRANO 2018. Škole s područja Đakovštine ponovno su postigle zavidan uspjeh, doznajemo od članice županijskog povjerenstva Ivanke Majbaum koja ističe da je dugogodišnji rad učitelja mentora te učenika koji pokazuju izrazitu kreativnost na području usmenog i pismenog izražavanja dao svoj maksimum, te da su sve zadaće i ciljevi smotre ispunjeni u cijelosti.

S područja Đakovštine na Državni Lidrano 2018. pozvani su u kategoriji „Literarnog izraza“ Maja Duvnjak, učenica 8. razreda OŠ „I. G. Kovačić“ sa radom ‘Slavonija u oku’, Elena Krstevski, učenica 4. razreda OŠ J. A. Ćolnića s radom  ‘Moj mozak’, Tena Kirchmayer, učenica 4. razreda OŠ „I. G. Kovačić“, s radom ‘Djeca nekada i djeca sada’, Marin Zrakić, 6. razred OŠ „I. G. Kovačić“ s radom ‘O prijateljstvu, ljubavi i nogometu’, Marija Ivanetić, 7. razred OŠ „I. B. Mažuranić“ iz Strizivojne s radom ‘Priča moje bake’.

U kategoriji „Samostalni novinarski izraz“ na državni Lidrano idu Marino Jukić, učenik 6.razreda OŠ J. A. Ćolnića s radom ‘Energetski napitak „daje krila“ svakom petom tinejđeru’,  Iva Zrakić, 7. razred OŠ „I. G. Kovačić“ s radom ‘Bespomoćan bez pomoćnika’, Ema Ramčić, 7. razred OŠ Matija Gubec iz Piškorevaca a radom ‘Tko je (na)pustio pse’.

U kategoriji „Dramsko-scenskog izraza, Skupni Nastupi“ nastupit će dramska skupina OŠ J. A. Ćolnića s radom ‘Kiša ili snijeg’, dok će dramska skupina OŠ „I. G. Kovačić“ nastupiti s radom ‘Sukob generacija’.

U kategoriji „Dramsko-scenskog izraza, pojedinačnih nastupa“ na državni Lidrano ide Jan Juroš, učenik 5. razreda OŠ Vladimir Nazor s radom ‘Izslovana miješa’.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 − 3 =

Vrijeme danas