Valentinovo u Srednjoj strukovnoj školi Đakovo

Već nekoliko godina u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata obilježava se Valentinovo – Međunarodni dan zaljubljenih.

Tako su i ove godine na samo Valentinovo, učenicima ponudili mnoštvo aktivnosti na radionicama koje su se odvijale pod budnim okom nastavnica i nastavnika više škola.

Po prvi puta imali su i goste iz Srednje strukovne škole Vinkovci koji su zajedno s učenicima prehrambene struke izrađivali zdrave napitke i maštovite kolačiće, a u posjet je, kao i prethodnih nekoliko godina, došla kolegica iz Osnovne škole Vladimir Nazor izrađujući zanimljive rokovnike.

Na radionicama koje su se odvijale u školskoj knjižnici i holu učenici su se okušali u raznim aktivnostima – pripremi i pečenju prigodnih kolačića, izradi zdravih napitaka, pravljenju cvijeća od krep-papira, čitanju ljubavnih poruka, pisanju čestitki, izradi minijaturnih vrtova, ali se moglo i saznati kako od starih knjiga napraviti valentinovski ukras upotrebljavajući šareni papir i ukrasnu vrpcu, te kako skriti ljubavnu poruku u papirnatoj slagalici.

Tijekom radionica krijepili su se odličnim slasticama, ali i neobičnim voćnim koktelima, koje su priredili učenici.

Ukrasili su i školski pano, igrali igru Jenga (Tko izgubi, čita stih na engleskom jeziku!)… Sve u duhu Valentinova!

Aktivnosti su popratiliučenici fotografi čijom zaslugom možemo vidjeti što se sve radilo tijekom nekoliko školskih sati.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seven + 6 =