Važan uspjeh đakovačkih košarkaša u Belišću

U 10. kolu prvenstva Druge lige – ISTOK košarkaši KK Đakova ubilježili su novu pobjedu i tako nastavili neprekinuti niz pobjeda ove sezone. Ovaj put na gostujućem terenu važan uspjeh ostvaren je protiv KK Belišća rezultatom 64:76 (44:44).

Važnost susreta pomalo je obilježio igru Đakovčana u prvoj četvrtini susreta. Do poluvremena uspijevaju pomalo uspostaviti ravnotežu te se na odmor otišlo rezultatom 44:44. Kao i u prvom susretu ovih takmaca na đakovačkom parketu, nastavak pripada igračima trenera Petrovića koji podižu ritam, igraju dobru obranu te zasluženo u svoju korist zaključuju susret.

Kompaktna i čvrsta đakovačka ekipa najboljeg i najefikasnijeg pojedinca imala je u Antunu Hrkaču koji je postigao 28 poena, Kristijan Vladović postigao je 15, Ivan Car 13, Matej Češkić 8, Stjepan Hajduković 7, Ivan Miličević 5 a nastupili su još Matej Blažević, Marko Tadić, Matija Prša, Marko Martinović i Marin Namjesnik.

Iako su ovom pobjedom odmaknuli drugoplasiranim Belišćanima na tablici, još uvijek je sasvim dovoljno izazova do kraja natjecanja za đakovačku ekipu. Zasigurno je svaka utakmica važna a prva slijedeća, idući vikend, na programu je protiv KK VUKOVAR. Mladi Vukovarci pošteno su namučili Đakovčane u prvom dijelu prvenstva. Nema dvojbe da će to pokušati i ovaj put. „Pokušati ćemo odigrati najbolje što možemo te se nadamo dobroj košarci za naše sugrađane i simpatizere koje pozivamo da nas podrže“, poručuje predsjednik KK Đakova Robert Majstorović.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

8 + eleven =