Večeras “Ocat i sin”

Predstava Ocat i sin, urnebesna komedija za sve generacije koja ruši rekorde gledanosti i rasprodaje dvorane u kojem god gradu se prikazuje dolazi u Đakovo.

U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, a u suživotu različitih generacija možemo se zaista svi prepoznati. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.

Ulogu tate punog iskustva igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar, stand up komičar i član studija smijeha. Sjajna glumačka ekipa već je postala pravi miljenik hrvatske publike, a o tome svjedoči i 50 izvođenja ove komedije s kojom su obišli Hrvatsku od premijere u travnju 2017.

Dođite na 80ak minuta urnebesne zabave i smijanja do posljednjeg daha, a ni suze smijalice nisu isključene!

Predstava će Vas odvući od zamorne svakodnevice i uvući u zabavni svijet međugeneracijskih odnosa ispunjenih humorom i sjajnom atmosferom.

Predstava će se održati danas u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 20 sati.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

one × 5 =