Vinković još jednom upozorava na kriminal u Đakovu

Prodaja tzv.”vezovskog” šatora, odnosno njegova kupovina i uvjeti pod kojima je nabavljen bili su tema današnje konferencije za medije koju je ispred koalicije “Srcem za Đakovo” sazvao Zoran Vinković, pod nazivom “Kriminal u Gradu Đakovu”.

“Natječaj je objavljen u rujnu 2016. godine u Narodnim novinama. Svi koji imaju internet mogu otići na stranice Javne nabave i vidjeti kako je i pod kojim uvjetima natječaj otvoren”, istaknuo je Vinković.

“Prema sadašnjim vlastodržcima trebali su odabrati najskuplju ponudu jer to je uvriježeno njihovom načinu vladanja”, kaže Vinković. Podsjeća da je stari šator prodan za 150.000 kuna koje su Univerzalu poslužile kao temeljni ulog za kupovinu novog, sada već i toga prodanog, šatora.

Tvrdi da se šator Univerzalu isplatio za dvije godine, prodan je u bescijenje i to tvrtki koja će ga najvjerojatnije iznajmljivati gradu. Smatra da razlog lošeg poslovanja Univerzala nije covid ili nešto drugo nego nesavjesno poslovanje.

VINKOVIC3_0818

Za kraj se Vinković pjesmicom “Kako živi Antuntun” osvrnuo na određene komentare i osvrte pojedinaca na društvenim mrežama. Još jednom je pozvao sve odgovorne institucije da ispitaju poslovanje Univerzala

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nine − nine =

Vrijeme danas