Vinković: Ne znamo tko je gradonačelnik, Antun Mandarić ili Marin Galić?

Iako nije kandidat na ovogodišnjim lokalnim izborima, Zoran Vinković aktivno sudjeluje u kampanji. Analizirajući mandat ove gradske vlasti rekao je kako su ove četiri godine obilježene biserima, prije svega afera John Smith teška 50.000 eura, za koju još uvijek nitko nije odgovarao, a nije namirena ni šteta u gradskom proračunu, kao i javni WC na prostoru Hrvatskog sokola za čijih je 12 četvornih metara plaćeno 400 tisuća kuna, tvrdi Vinković.

Vinković zamjera aktualnoj vlasti i odustajanje od izgradnje Ekonomske škole, a protekle 4 godine obilježilo je, kako je rekao, i zapošljavanje po stranačkoj i rodbinskoj vezi.

Vinković vjeruje da je u gradu Đakovu, trgovačkim društvima i ustanovama putem rodbinskih veza i članske iskaznice zaposleno negdje oko 150 ljudi dodajući da je u njegovu mandatu krajem 2017. godine bila zaposlena 31 osoba. Spomenuo je i vezovski šator kao još jedan od bisera aktualne vlasti.

Vinković, kako je rekao, na lokalnim izborima podržava kandidaturu nezavisne kandidatkinje Mirjane Adrić iz više razloga.

Vinković je na kraju pozvao građane da se odazovu na izbore i daju podršku kandidatknji Mirajni Adrić .

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 × five =