Vinković: “Univerzal je izgubio još jedan sudski spor”

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Đakova Zoran Vinković današnju konferenciju za medije održao je ispred Centra pogrebne opreme povodom, kako kaže, još jednog izgubljenog sudskog spora Univerzala. Riječ je o projektima u kojima je uz Centar pogrebne opreme, koji nije u funkciji, trebala biti nova Upravna zgrada groblja a na parkiralištu iza male crkve javni toalet i jedna univerzalna blagajna na kojoj bi građani plaćali račune Univerzalu, Đak. vodovodu i Gradu Đakovu.

Vinković poziva odgovorne da prekinu sudski spor i ne ulažu žalbe jer će time samo doprinijeti dodatnim troškovima koje će platiti građani. Osvrnuo se i na projekt “Đakovo – grad skulptura” kojime je svake godine predviđeno 500.000 kuna za tu svrhu.

Interes građana je stavljanje u funciju zgrade pogrebne opreme, zaključio je Vinković te dodao da je gradonačelnik dijeleći cvijeće prigodom Dana žena bio u sukobu interesa ako je to radio novcem iz proračuna. Također, još jednom poziva Grad da se ugostiteljima i hotelijerima hitno pomogne dodjelom jednokratne pomoći.

Vinković je na kraju osudio subotnju tučnjavu dviju navijačkih skupina u Đakovu koje je pozvao na prestanak sukoba.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

three × one =