“Virus stop” spasio tvrtku od propadanja

Sredstva za dezinfekciju ruku i površina najtreženija su roba u zadnje vrijeme. Upravo zbog toga ali i radi očuvanja radnih mjesta tvrtka “Đanić-obrt za tradicionalnu proizvodnjui i poljoprivredu” iz Podgorača preorijentirala je većim dijelom svoju proizvodnju na alkoholna dezinfekcijska sredstva. To je bio jedini način kako bi se i sama tvrtka sačuvala od propadanja, kaže vlasnik Goran Đanić.

Prebacivanje proizvodnje nije bilo ni malo lako, kaže Đanić, ali kako je prodaja likera i voćnih rakije potpuno stala, proizvodnja dezinfekcijskih sredstava s eteričnim uljima se pokazala kao najbolje riješenje.

Osim tvrtki, dezinfekcijska sredstva mogu kupiti i građani i to putem facebook stranice Đanić, rakije i likeri ili pozivom na 091 393 2020.

Đanić – obrt za tradicionalnu proizvodnju i poljoprivredu je od manufakture najveći proizvođač rakije šljivovice i ostalih voćnih likera u Hrvatskoj za koju su dobili velik broj priznanja, a od nedavno svojim dezinfekcijskim sredstvom “Virus stop” snabdijevaju tvrtke i građane toliko željenim ali i potrebnim dezinficijensom.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

eleven − three =