Više od 150 vatrogasaca na godišnjoj skupštini u Josipovcu Punitovačkom

U Josipovcu Punitovačkom, u subotu  8. veljače održana je Izvještajna godišnja  skupština josipovačkog DVD-a na kojoj se okupilo više od 150 vatrogasaca. Uz brojne domaće članove skupštini su nazočili i članovi vatrogasnih društava iz Kneževih Vinograda, Tomašanaca, Kešinaca, Trnave,  Drenja, Levanjske Varoši, Preslatinaca, Satnice Đakovačke, Gašinaca, Pridvorja, Potnjana i DVU „Energa“ iz Đakova.

Nazočili su i predstavnici josipovačkih udruga i društava, punitovačka načelnica Jasna Matković, predsjednik Vatrogasne zajednice Općina Đakovštine Stjepan Živković, predsjednik Saveza Slovaka RH Mirko Vavra i predsjednik Vatrogasne zajednice „Baranja“, Zdenko Čarapar.

Upućene su brojne pohvale za rad josipovačkog društva, stožernog društva punitovačke Općine, koja broji 105 članova, 70 odraslih (među kojima 9 časnika) i 35 djece i mladeži. Iza njih su brojna natjecanja sa osvojenih 129 pehara u kategorijama natjecanja djece i mladeži te odraslih, muških i ženskih ekipa koji su višestruki prvaci OBŽ-a, koji  će po šesti puta na državno natjecanje. Posebne su pohvale upućene za rad i obučavanje djece i mladeži.

Istaknuta je dobra suradnja sa načelnicom Jasnom Matković i Općinom Punitovci i zadovoljstvo u financijskom praćenju opremanja i rada, posebno prostora i voznog parka.

Po završenoj skupštini uslijedio je domjenak i druženje uz glazbu.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × 3 =