Više slučajeva kršenja samoizolacije na području Đakova

Tijekom subote na području Đakova, djelatnici Policijske postaje Đakovo zatekli su više osoba u kršenju propisanih mjera samoizolacije. O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni. Novčane kazne, podsjetimo, kreću se u iznosu od 8.000 do 120.000 kuna.

Također, jučer, 21. ožujka, od 10 do 22 sata, Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je 14 dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirala 5 kršenja mjera samoizolacije građana koje su odredili sanitarni inspektori.

Svim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužni su se ponašati sukladno uputama koje su dobili. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave, napominje Policija.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

eleven − 5 =