Vlado Blažević postao prvi kategorizirani sportaš u povijesti Ju jitsu kluba Factory Đakovo

RemasterDirector_V0

Hrvatski olimpijski odbor početkom siječnja uvrstio je đakovačkog sportaša Vladu Blaževića u svoje riješenje o Kategorizaciji sportaša. Zahvaljujući rezultatu na JJIF Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju, Blažević je postao prvi kategorziriani sportaš u povijesti Jiu jitsu kluba Factory Đakovo, objavili su na facebook stranici Kluba.

,,Vlado ove godine ide u viši dobni rang natjecanja U21 te će nastupima na EP-u u Francuskoj i SP-u u Kazakstanu probati podići svoju kategoriju klase i postati vrhunski sportaš prepoznat od strane HOO-a. Ovo označava naš zajednički cilj i smjer u kojem idemo dalje.”

Iz Kluba navode, kako je slijedeći korak na temelju ovog rješenja tražiti stipendiranje u trajanju od godine dana za Vladu Blaževića kojeg opisuju kao darovitog sportaša. ,,No nije on jedini, ovo je u Đakovu više obrazac ponašanja, nego izdvojeni primjer. Proširujemo ekipu Vladi i Nori Filić se za EP pridružuju Lara Kotarac i Gabrijel Miholjek, a za SP tu su sigurno braća Bionda jer će SP po prvi puta dati šansu U14 reprezentativcima, no čekamo da još netko zabljesne na PH.”

Pored ove izvrsne sportske vijesti, danas, 16. siječnja u 18.30h Vlado Blažević gostuje na Osječkoj televiziji i Sportskoj televiziji – SPTV, u emisiji Sportikos. Biti će govora o uspješnoj prošloj 2022. godini te regionalnim natjecanjima i nastupima za mladu Hrvatsku reprezentaciju na predstojećem EP-u u Francuskoj i SP-u u Kazahstanu. Također, u gostujućoj emisiji pripremljen je video materijal o borbi Nore i Vlade, koji će biti popraćen i fotografijama, a emitirati će se tijekom emisije.

Pogoci: 19

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 − nine =

Vrijeme danas