Volonterski centar objavio Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada

U povodu Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2023. godine, Volonterski centar Osijek DKolektiva – organizacije za društveni razvoj objavljuje Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada, gdje pozivaju sve udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate.

Kao i svake godine, Volontersku nagradu dodjeljuje Volonterski centar Osijek uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva kojeg čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade, nagrada za volonterski angažman pojedinca ili tima volontera.

Riječ je o Nagradi za primjere dobre prakse uključivanja volontera, zatim Nagrada za doprinos razvoju volontiranja u obrazovanju, Nagrada za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva. Volontersku nagradu dodjeljuje Volonterski centar Osijek uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva kojeg čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade.

Tekst natječaja koji uključuje kriterije i nominacijski obrasci mogu se pronaći na web stranici DKolektiva – organizacije za društveni razvoj. Natječaj je otvoren do 16. listopada 2023.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × one =

Vrijeme danas