Wildlife Photography radionica u Eko centru Zlatna Greda

Udruga Zeleni Osijek od 19. do 21. studenog 2021. godine u Eko centru Zlatna Greda organizira besplatnu trodnevnu edukaciju za vodiče programa promatranja i fotografiranja životinja pod nazivom „Wildlife Photography“. Smještena na sjevernoj granici Parka prirode Kopački rit, upravo je Zlatna Greda idealna oaza za promatranje i fotografiranje brojnih životinjskih vrsta – od velikog broja ptica močvarica do najveće populacije jelena i orla štekavca, najvećeg orla Europe.

Radionica „Wildlife Photography“ održava se u okviru projekta „Ruta dunavske divljine – novi ekoturistički programi promatranja i fotografiranja životinja“ koji se provodi u sklopu Programa Interreg IPA Hrvatska-Srbija 2014.-2020.

Glavni cilj projekta je jačanje raznolikosti prekogranične turističke ponude razvojem novih, zajedničkih ekoturističkih programa promatranja i fotografiranja divljih životinja u zaštićenim i vrijednim prirodnim područjima Hrvatske i Srbije. Za vođenje ove radionice angažiran je svjetski poznati wildlife fotograf i snimatelj, istraživač i avanturist Goran Šafarek. Prijave za radionice traju do 17. studenog 2021., broj sudionika je ograničen.

Fotot: Goran Šafarek

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

four × 4 =