Za opremanje četiri dječja igrališta pola milijuna kuna

Ivanovac, Beketinci, Bolman i Podravska Moslavina do jeseni će dobiti nova dječja igrališta, a ugovore o njihovoj izgradnji potpisali su osječko-baranjski dožupan Goran Ivanović, izvođač radova i načelnici općina u kojima će ona biti izgrađena.

Igrališta će biti multifunkcionalna i opremljena najmodernijim igralima, a posao je povjeren tvrtki Vojtek oprema, koja u tome ima dugogodišnje iskustvo. Izgradnju u cijelosti financira županija u skladu s prioritetima. Vrijednost svakog igrališta je 105 tisuća kuna, a ukupno sva četiri s projektnom dokumentacijom koštat će 540 tisuća kuna. Goran Ivanović, zamjenik župana.

Uz dječija, ulaže se i u druga igrališta. Nataša Tramišak, pročelnica UO za investicije, razvojne projekte i fondove EU osječko-baranjske županije.

Sva planirana sredstva za ovu godinu za izgradnju dječijih igrališta su iskorištena ali u županiji najavljuju pripremu novih natječaja za slijedeću godinu. Posebno istiću kako sada s manje novca grade više igrališta nego što se radilo ranije.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

one × 5 =