Zadruga Srednje strukovne škole ide na Državnu smotru

Srednja strukovna škola Antuna Horvata sudjelovala je na 17. Smotri učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije koja se održala u petak, 10. svibnja, u organizaciji Osnovne škole Ernestinovo. Smotra je bila natjecateljskog, izložbenog i prodajnog karaktera.

Svoje je proizvode predstavilo 27 učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola , a najbolje zadruge ostvarile su pravo sudjelovanja na 31. Državnoj smotri učeničkih zadruga koja će se održati u listopadu 2019. u Vinkovcima.

Zadrugari Srednje strukovne škole Antuna Horvata, učenici Daniela i Petar, predstavili su školsku Učeničku zadrugu Strossmayer, ali i suvenire, držač za ključeve s motivom rozete, koji su zajedničkim snagama osmislili i napravili učenici škole. Povjerenstvo je vrednovalo svaku učeničku zadrugu prema određenim elementima i kriterijima, a Zadruga Srednje strukovne škole Antuna Horvata osvojila je treće mjesto te ostvarila pravo sudjelovanja na Državnoj smotri.

1. mjesto:  UZ SOVA, SŠ  Josipa Kozarca, Đurđenovac 2. mjesto:  UZ KREŽMOLINA, OŠ Franje Krežme, Osijek 3. mjesto:  UZ STROSSMAYER, Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Đakovo
4. mjesto UZ IVAN ŠTARK, COO Ivan Štark, Osijek

Nakon ocjenjivanja svih štandova i radova, suvenir Zadruge Strossmayer osvojio je drugo mjesto među srednjim školama te pravo sudjelovanja na Državnoj smotri. Mentorice učenika bile su Zvjezdana Bogdan i Marija Katilović.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

10 − nine =