Zeleni Osijek predstavljaju nove edukativne radionice u Kući u prirodi Zlatna greda

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek ima dugu tradiciju održavanja izvanškolskih edukativnih radionica za djecu koja seže od 1997. godine. Dugi niz godina stručni kadar Udruge kroz EU, ali i druge fondove osmišljava i provodi radionice za djecu.
Stručni skupovi za nastavnike bit će održani 03.09. u 11 sati u Osijeku u OŠ Mladost i 05.09. u 11 sati u OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru.
Osim predstavljanja novih edukativnih radionica za djecu svih uzrasta koje se provode u Kući u prirodi Zlatna Greda, profesor Hackenberger s Odjela za biologiju održat će predavanje na temu Kako motivirati mlade na promišljanje o održivom razvoju. Isto tako direktorica Zlatne Grede, Adriana Blažević, predstaviti će i sve druge pogodnosti Zlatne Grede kao što su adrenalinski park, vožnja kanuima, bicikliranje, izvrsna gastronomska ponuda te mnoge druge.

Nakon programa održat će se domjenak gdje će gosti moći prokomentirati viđeno te se bolje upoznati s radom Udruge Zeleni Osijek i Kuće u prirodi Zlatna Greda.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na Stručne skupove iz Udruge Zeleni osijek pozivaju da dođete u Kuću u prirodi Zlatna Greda, okusite dašak baranjske ljepote i uživate u pogodnostima koje Vam nude.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

19 − 13 =